HU
EN
Henriett Gercosz
Makeup artist - szépségtanácsadó

Bemutatkozás

Kezdhetném azzal, hogy gyerekkorom óta rajongok a színekért, magáért a sminkért. Ez így is van, de talán túl sablonos lenne. Így inkább elmesélem, miért és hogyan lettem közgazdászból makeup artist...

Főiskola mellett elhatároztam, hogy immár felnőttként az életem része lesz a smink. Akkor még csak egy sminktanfolyam sikeres elvégzése után (2000-ben) szárnypróbálgatásként dolgoztam a fix.tv-ben, illetve a Budapest Tv-ben. Az élet más irányba sodort, viszont rajongásom a szakma iránt nem apadt. Két csodálatos gyermek születése után ismételten visszaültem az iskolapadba és 2016-ban Páll Adrienn (New School of Makup) sminkiskoláját végeztem el, kitűnő eredménnyel. A kreativitás szelencéjét kinyitotta, az alkotás, tökéletes összhang megteremtése szenvedéllyé vált. Az életem meghatározó része lett, és bátran kijelenthetem, hogy nincs olyan nap, hogy a makeup, divatvilág újdonságaival ne foglalkoznék. Folyamatosan képzem magamat workshopokon, hogy vendégeim számára a tökéletes look-ot megalkothassam. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy 2019-ben (OKJ) Szépségtanácsadó végzettséggel is bővítettem repertoáromat. A képzést a Kreatív Sminkműhely biztosította, ahol olyan neves tanárok oktattak, mint Vadócz Edina és Ildikó Amin B. Így beépítettem professzionális szolgáltatásaim közé a haj, köröm, styling területeket is. Célom a szépség, harmónia mesterien kifinomult egységének létrehozása a női arcokon. Ez a szakma egyszerre kihívás, mely nagyfokú bátorságot és alázatot kíván, másrészt kreativitást, művészi érzékenységet, lelki nyitottságot követelő szegmens. Sminkelés közben törekszem a tökéletes élmény megteremtésére is.

Számos területen tevékenykedem, legyen szó divatbemutatókról, kreatív fotózásokról, nappali/alkalmi sminkek készítéséről, look-book vagy portré fotózásokról. Szakmailag nyitott vagyok az új kihívásokra, projektekre.

Referenciámat megnézheted itt.

Rólam mondták

Beke Csilla

A lányommal nagyon örülünk, hogy rád találtunk. Megnyugtató egy nőnek, ha van egy profi és megbízható sminkese. Köszönjük! <3

Zsuzsanna Kolbenheyer

Heni nagyon profi sminkes! Gyönyörűen, ízlésesen dolgozik, mindemellett borzasztóan kedves személyiség. A mai fotózás a kislányommal örök élmény marad! Szívből ajánlom mindenkinek.

Csabai Mátyás

Szívvel, lélekkel, profin végzi a sminkelést. És nem másodlagos az sem, milyen kozmetikumokkal dolgozik...:)

Maria Vanyovszki

Heni a szépséget nemcsak szuper profi, gurulós, sminkes bőröndjében hozza. Ott van egész lényében, minden mozdulatában. A smink elkészülte maga felér egy arcmasszázzsal, és aztán a végeredmény egy ellenállhatatlan, kamera kész megjelenés. Egy Old Timer Corvette-tel, fehér overál, piros kalap, kesztyű, sál, cipő összeállításhoz fotóztunk egy divatanyagot, melyhez Heni készítette a sminket. A végeredmény hamarosan érkezik a http://asalon.hu oldalra, de már látom magam előtt, hogy ebből óriásposzter kampányt is kellene nyomatni.

Szabó Szilvi

Nagyon koszonom a gyonyoru es tokeletes sminkemet!!!Heni igazan profi!! Csak ajanlani tudom,es mar foglalolm is kovezkezo idopontot!

Kriszta Makkay

Heni finom eleganciája, meseszép munkája mellett azt a hihetetlen energikus és szórakoztató természetét imádom, ami jobban feltölt és kisimít, mint bármely hyaluronsav, vagy botox. Örülök, hogy megismerhettelek!

Nikoletta Pinke-Csoknyay

Nagyon kedves, munkájára és önmagára is nagyon igényes lány, akivel nagyon jó együtt dolgozni és a kezei között is jó lenni. Profi sminkes, professzionális minőségi kozmetikumokkal. Aki igényes, profi sminket szeretne, az hívja bátran, nem fog csalódni :-)

Dóra Robár

Nagyon profin dolgozik, latszik, hogy szereti is amit csinal, es ert is hozza. Emberileg es munkajaban is csak ajanlani tudom! Remelem fogunk meg egyutt dolgozni! :)

Saci Zsigó

Heni szuper profi! Mindenkinek csak ajanlani tudom!

Villő Szenyán

Remek szakember, gyönyörű sminket készített a szalagavatómra! :)

Adatkezelési tájékoztató |
© Gercosz Henriett - 2019 |
E-mail: gercoszhenriettmua@gmail.com |
Grafika és szerkesztés: Petit Typo Bt.