HU
EN
Henriett Gercosz
Makeup artist - szépségtanácsadó

Bemutatkozás

Kezdhetném azzal, hogy gyerekkorom óta rajongok a színekért, magáért a sminkért. Ez így is van, de talán túl sablonos lenne. Így inkább elmesélem, miért és hogyan lettem közgazdászból makeup artist...

Főiskola mellett elhatároztam, hogy immár felnőttként az életem része lesz a smink. Akkor még csak egy sminktanfolyam sikeres elvégzése után (2000-ben) szárnypróbálgatásként dolgoztam a fix.tv-ben, illetve a Budapest Tv-ben. Az élet más irányba sodort, viszont rajongásom a szakma iránt nem apadt. Két csodálatos gyermek születése után ismételten visszaültem az iskolapadba és 2016-ban Páll Adrienn (New School of Makup) sminkiskoláját végeztem el, kitűnő eredménnyel. A kreativitás szelencéjét kinyitotta, az alkotás, tökéletes összhang megteremtése szenvedéllyé vált. Az életem meghatározó része lett, és bátran kijelenthetem, hogy nincs olyan nap, hogy a makeup, divatvilág újdonságaival ne foglalkoznék. Folyamatosan képzem magamat workshopokon, hogy vendégeim számára a tökéletes look-ot megalkothassam. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy 2019-ben (OKJ) Szépségtanácsadó végzettséggel is bővítettem repertoáromat. A képzést a Kreatív Sminkműhely biztosította, ahol olyan neves tanárok oktattak, mint Vadócz Edina és Ildikó Amin B. Így beépítettem professzionális szolgáltatásaim közé a haj, köröm, styling területeket is. Célom a szépség, harmónia mesterien kifinomult egységének létrehozása a női arcokon. Ez a szakma egyszerre kihívás, mely nagyfokú bátorságot és alázatot kíván, másrészt kreativitást, művészi érzékenységet, lelki nyitottságot követelő szegmens. Sminkelés közben törekszem a tökéletes élmény megteremtésére is.

Számos területen tevékenykedem, legyen szó divatbemutatókról, kreatív fotózásokról, nappali/alkalmi sminkek készítéséről, look-book vagy portré fotózásokról. Szakmailag nyitott vagyok az új kihívásokra, projektekre.

Referenciámat megnézheted itt.

Rólam mondták

Zsuzsanna Kolbenheyer

Heni nagyon profi sminkes! Gyönyörűen, ízlésesen dolgozik, mindemellett borzasztóan kedves személyiség. A mai fotózás a kislányommal örök élmény marad! Szívből ajánlom mindenkinek.

Nerpel Nikoletta

Henit bátran ajánlom mindazoknak, akik egy profi, igényes, kedves, mindig vidám sminkessel szeretnének együtt dolgozni. Már többször dolgoztam Henivel, mindig kiváló munkát végzett. Ezen felbuzdulva ma egy személyes sminktanácsadást kértem tőle, ami nagyon hasznos volt, megmutatta milyen ecseteket, termékeket, árnyalatokat kell használnom, hogy szép sminket tudjak magamnak készíteni. Az oktatás alatt egy csodaszép sminket is kaptam. :) - Köszönöm az eddigi gyönyörű, igényes munkáidat és izgatottan várom a következő közös projektjeinket.

Nagy-Fekete Bianka

Heni életem legszebb napjára készítette a sminkemet és fantasztikus volt a végeredmény. Nemcsak, hogy odafigyel arra, hogy professzionális alapanyagokkal dolgozzon a legjobb tudása szerint, de rugalmas, emellett barátságos, vidám, mosolygós, odafigyelő személyiségével az elejétől kezdve elkápráztatott. Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom, ha a sminkkel kapcsolatban nem szeretne idegeskedni és biztos kezekben szeretné tudni magát. Köszönök mindent! :)

Nikoletta Pinke-Csoknyay

Nagyon kedves, munkájára és önmagára is nagyon igényes lány, akivel nagyon jó együtt dolgozni és a kezei között is jó lenni. Profi sminkes, professzionális minőségi kozmetikumokkal. Aki igényes, profi sminket szeretne, az hívja bátran, nem fog csalódni :-)

Szabó Szilvi

Nagyon koszonom a gyonyoru es tokeletes sminkemet!!!Heni igazan profi!! Csak ajanlani tudom,es mar foglalolm is kovezkezo idopontot!

Villő Szenyán

Remek szakember, gyönyörű sminket készített a szalagavatómra! :)

Anasztazia Meszaros

Kislányommal közös fotózásra készített Heni egy fantasztikus sminket. Bár mindig így néznék ki. Nagyon kedves, pontos, profi sminkes. Csak ajánlani tudom.

Fenyvesi Mariann

Heni egy csodálatos ember ( szép és kedves).Gyönyörű sminket készített nekem. Imádtam,10 *

Bures-Berek Márti

Imádom a munkáját! Gyönyörű sminket kaptam és végreeee nem fenyesedett ki a bőröm!!! Köszi Heni

Kriszta Makkay

Heni finom eleganciája, meseszép munkája mellett azt a hihetetlen energikus és szórakoztató természetét imádom, ami jobban feltölt és kisimít, mint bármely hyaluronsav, vagy botox. Örülök, hogy megismerhettelek!

Adatkezelési tájékoztató |
© Gercosz Henriett - 2019 |
E-mail: gercoszhenriettmua@gmail.com |
Grafika és szerkesztés: Petit Typo Bt.