HU
EN
Henriett Gercosz
Makeup artist - szépségtanácsadó

Bemutatkozás

Kezdhetném azzal, hogy gyerekkorom óta rajongok a színekért, magáért a sminkért. Ez így is van, de talán túl sablonos lenne. Így inkább elmesélem, miért és hogyan lettem közgazdászból makeup artist...

Főiskola mellett elhatároztam, hogy immár felnőttként az életem része lesz a smink. Akkor még csak egy sminktanfolyam sikeres elvégzése után (2000-ben) szárnypróbálgatásként dolgoztam a fix.tv-ben, illetve a Budapest Tv-ben. Az élet más irányba sodort, viszont rajongásom a szakma iránt nem apadt. Két csodálatos gyermek születése után ismételten visszaültem az iskolapadba és 2016-ban Páll Adrienn (New School of Makup) sminkiskoláját végeztem el, kitűnő eredménnyel. A kreativitás szelencéjét kinyitotta, az alkotás, tökéletes összhang megteremtése szenvedéllyé vált. Az életem meghatározó része lett, és bátran kijelenthetem, hogy nincs olyan nap, hogy a makeup, divatvilág újdonságaival ne foglalkoznék. Folyamatosan képzem magamat workshopokon, hogy vendégeim számára a tökéletes look-ot megalkothassam. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy 2019-ben (OKJ) Szépségtanácsadó végzettséggel is bővítettem repertoáromat. A képzést a Kreatív Sminkműhely biztosította, ahol olyan neves tanárok oktattak, mint Vadócz Edina és Ildikó Amin B. Így beépítettem professzionális szolgáltatásaim közé a haj, köröm, styling területeket is. Célom a szépség, harmónia mesterien kifinomult egységének létrehozása a női arcokon. Ez a szakma egyszerre kihívás, mely nagyfokú bátorságot és alázatot kíván, másrészt kreativitást, művészi érzékenységet, lelki nyitottságot követelő szegmens. Sminkelés közben törekszem a tökéletes élmény megteremtésére is.

Számos területen tevékenykedem, legyen szó divatbemutatókról, kreatív fotózásokról, nappali/alkalmi sminkek készítéséről, look-book vagy portré fotózásokról. Szakmailag nyitott vagyok az új kihívásokra, projektekre.

Referenciámat megnézheted itt.

Rólam mondták

Maria Vanyovszki

Heni a szépséget nemcsak szuper profi, gurulós, sminkes bőröndjében hozza. Ott van egész lényében, minden mozdulatában. A smink elkészülte maga felér egy arcmasszázzsal, és aztán a végeredmény egy ellenállhatatlan, kamera kész megjelenés. Egy Old Timer Corvette-tel, fehér overál, piros kalap, kesztyű, sál, cipő összeállításhoz fotóztunk egy divatanyagot, melyhez Heni készítette a sminket. A végeredmény hamarosan érkezik a http://asalon.hu oldalra, de már látom magam előtt, hogy ebből óriásposzter kampányt is kellene nyomatni.

Kriszta Makkay

Heni finom eleganciája, meseszép munkája mellett azt a hihetetlen energikus és szórakoztató természetét imádom, ami jobban feltölt és kisimít, mint bármely hyaluronsav, vagy botox. Örülök, hogy megismerhettelek!

Dóra Robár

Nagyon profin dolgozik, latszik, hogy szereti is amit csinal, es ert is hozza. Emberileg es munkajaban is csak ajanlani tudom! Remelem fogunk meg egyutt dolgozni! :)

Amanda Domak

Heni azok a csodalatos emberek koze tartozik akiket volt szerencsem megismerni, es egyutt dolgozni. Gyonyoru sminkeket varazsolt tegnap, segit megismerni az arcod hogy neked mi all a legjobban, tanit is es mindemellet egy hihetetlenul aranyos no. Ha akarnek se tudnek rola rosszat mondani, de nem is akarok hiszen az egyik legtehetsegesebb sminkes akivel talalkoztam! :)

Katalin Koller

Heni a profizmusával és kedvességével sikerült egy nagyon kellemes és emlékezetes pillanatot "varázsolni" .? Millió köszönet a gyönyörű sminkért, melyben tökéletesen megtaláltam és éreztem magam! Csak ajánlani tudom!

Beke Csilla

A lányommal nagyon örülünk, hogy rád találtunk. Megnyugtató egy nőnek, ha van egy profi és megbízható sminkese. Köszönjük! <3

Csabai Mátyás

Szívvel, lélekkel, profin végzi a sminkelést. És nem másodlagos az sem, milyen kozmetikumokkal dolgozik...:)

Nagy-Fekete Bianka

Heni életem legszebb napjára készítette a sminkemet és fantasztikus volt a végeredmény. Nemcsak, hogy odafigyel arra, hogy professzionális alapanyagokkal dolgozzon a legjobb tudása szerint, de rugalmas, emellett barátságos, vidám, mosolygós, odafigyelő személyiségével az elejétől kezdve elkápráztatott. Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom, ha a sminkkel kapcsolatban nem szeretne idegeskedni és biztos kezekben szeretné tudni magát. Köszönök mindent! :)

Luca Balazs

Nagyon ügyes , szépen dolgozik, tökéletes végeredménnyel . Öröm volt a modelljének lennem!

Bures-Berek Márti

Imádom a munkáját! Gyönyörű sminket kaptam és végreeee nem fenyesedett ki a bőröm!!! Köszi Heni

Adatkezelési tájékoztató |
© Gercosz Henriett - 2019 |
E-mail: gercoszhenriettmua@gmail.com |
Grafika és szerkesztés: Petit Typo Bt.