HU
EN
Henriett Gercosz
Makeup artist - szépségtanácsadó

Bemutatkozás

Kezdhetném azzal, hogy gyerekkorom óta rajongok a színekért, magáért a sminkért. Ez így is van, de talán túl sablonos lenne. Így inkább elmesélem, miért és hogyan lettem közgazdászból makeup artist...

Főiskola mellett elhatároztam, hogy immár felnőttként az életem része lesz a smink. Akkor még csak egy sminktanfolyam sikeres elvégzése után (2000-ben) szárnypróbálgatásként dolgoztam a fix.tv-ben, illetve a Budapest Tv-ben. Az élet más irányba sodort, viszont rajongásom a szakma iránt nem apadt. Két csodálatos gyermek születése után ismételten visszaültem az iskolapadba és 2016-ban Páll Adrienn (New School of Makup) sminkiskoláját végeztem el, kitűnő eredménnyel. A kreativitás szelencéjét kinyitotta, az alkotás, tökéletes összhang megteremtése szenvedéllyé vált. Az életem meghatározó része lett, és bátran kijelenthetem, hogy nincs olyan nap, hogy a makeup, divatvilág újdonságaival ne foglalkoznék. Folyamatosan képzem magamat workshopokon, hogy vendégeim számára a tökéletes look-ot megalkothassam. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy 2019-ben (OKJ) Szépségtanácsadó végzettséggel is bővítettem repertoáromat. A képzést a Kreatív Sminkműhely biztosította, ahol olyan neves tanárok oktattak, mint Vadócz Edina és Ildikó Amin B. Így beépítettem professzionális szolgáltatásaim közé a haj, köröm, styling területeket is. Célom a szépség, harmónia mesterien kifinomult egységének létrehozása a női arcokon. Ez a szakma egyszerre kihívás, mely nagyfokú bátorságot és alázatot kíván, másrészt kreativitást, művészi érzékenységet, lelki nyitottságot követelő szegmens. Sminkelés közben törekszem a tökéletes élmény megteremtésére is.

Számos területen tevékenykedem, legyen szó divatbemutatókról, kreatív fotózásokról, nappali/alkalmi sminkek készítéséről, look-book vagy portré fotózásokról. Szakmailag nyitott vagyok az új kihívásokra, projektekre.

Referenciámat megnézheted itt.

Rólam mondták

Amanda Domak

Heni azok a csodalatos emberek koze tartozik akiket volt szerencsem megismerni, es egyutt dolgozni. Gyonyoru sminkeket varazsolt tegnap, segit megismerni az arcod hogy neked mi all a legjobban, tanit is es mindemellet egy hihetetlenul aranyos no. Ha akarnek se tudnek rola rosszat mondani, de nem is akarok hiszen az egyik legtehetsegesebb sminkes akivel talalkoztam! :)

Saci Zsigó

Heni szuper profi! Mindenkinek csak ajanlani tudom!

Nerpel Nikoletta

Henit bátran ajánlom mindazoknak, akik egy profi, igényes, kedves, mindig vidám sminkessel szeretnének együtt dolgozni. Már többször dolgoztam Henivel, mindig kiváló munkát végzett. Ezen felbuzdulva ma egy személyes sminktanácsadást kértem tőle, ami nagyon hasznos volt, megmutatta milyen ecseteket, termékeket, árnyalatokat kell használnom, hogy szép sminket tudjak magamnak készíteni. Az oktatás alatt egy csodaszép sminket is kaptam. :) - Köszönöm az eddigi gyönyörű, igényes munkáidat és izgatottan várom a következő közös projektjeinket.

Nikoletta Pinke-Csoknyay

Nagyon kedves, munkájára és önmagára is nagyon igényes lány, akivel nagyon jó együtt dolgozni és a kezei között is jó lenni. Profi sminkes, professzionális minőségi kozmetikumokkal. Aki igényes, profi sminket szeretne, az hívja bátran, nem fog csalódni :-)

Maria Vanyovszki

Heni a szépséget nemcsak szuper profi, gurulós, sminkes bőröndjében hozza. Ott van egész lényében, minden mozdulatában. A smink elkészülte maga felér egy arcmasszázzsal, és aztán a végeredmény egy ellenállhatatlan, kamera kész megjelenés. Egy Old Timer Corvette-tel, fehér overál, piros kalap, kesztyű, sál, cipő összeállításhoz fotóztunk egy divatanyagot, melyhez Heni készítette a sminket. A végeredmény hamarosan érkezik a http://asalon.hu oldalra, de már látom magam előtt, hogy ebből óriásposzter kampányt is kellene nyomatni.

Csabai Mátyás

Szívvel, lélekkel, profin végzi a sminkelést. És nem másodlagos az sem, milyen kozmetikumokkal dolgozik...:)

Beke Csilla

A lányommal nagyon örülünk, hogy rád találtunk. Megnyugtató egy nőnek, ha van egy profi és megbízható sminkese. Köszönjük! <3

Máté Sánta

Heni a világon az egyik legrugalmasabb sminkes, öröm volt vele dolgozni és hihetetlenül profi sminkeket varázsolt a modellekre nagyon gyilkos tempóban! Kiváltság vele dolgozni és mind a modellek mind a magam nevében köszönöm a munkádat! Alig várom a következő fotózásunkat!

Dorottya Birtalan

Heni eszméletlenül profi módon segítette a felkészülésemet a fotózásra, miközben jókat nevettünk és hasznos tippekkel látott el! :):)

Villő Szenyán

Remek szakember, gyönyörű sminket készített a szalagavatómra! :)

Adatkezelési tájékoztató |
© Gercosz Henriett - 2019 |
E-mail: gercoszhenriettmua@gmail.com |
Grafika és szerkesztés: Petit Typo Bt.