HU
EN
Henriett Gercosz
Makeup artist - szépségtanácsadó

Bemutatkozás

Kezdhetném azzal, hogy gyerekkorom óta rajongok a színekért, magáért a sminkért. Ez így is van, de talán túl sablonos lenne. Így inkább elmesélem, miért és hogyan lettem közgazdászból makeup artist...

Főiskola mellett elhatároztam, hogy immár felnőttként az életem része lesz a smink. Akkor még csak egy sminktanfolyam sikeres elvégzése után (2000-ben) szárnypróbálgatásként dolgoztam a fix.tv-ben, illetve a Budapest Tv-ben. Az élet más irányba sodort, viszont rajongásom a szakma iránt nem apadt. Két csodálatos gyermek születése után ismételten visszaültem az iskolapadba és 2016-ban Páll Adrienn (New School of Makup) sminkiskoláját végeztem el, kitűnő eredménnyel. A kreativitás szelencéjét kinyitotta, az alkotás, tökéletes összhang megteremtése szenvedéllyé vált. Az életem meghatározó része lett, és bátran kijelenthetem, hogy nincs olyan nap, hogy a makeup, divatvilág újdonságaival ne foglalkoznék. Folyamatosan képzem magamat workshopokon, hogy vendégeim számára a tökéletes look-ot megalkothassam. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy 2019-ben (OKJ) Szépségtanácsadó végzettséggel is bővítettem repertoáromat. A képzést a Kreatív Sminkműhely biztosította, ahol olyan neves tanárok oktattak, mint Vadócz Edina és Ildikó Amin B. Így beépítettem professzionális szolgáltatásaim közé a haj, köröm, styling területeket is. Célom a szépség, harmónia mesterien kifinomult egységének létrehozása a női arcokon. Ez a szakma egyszerre kihívás, mely nagyfokú bátorságot és alázatot kíván, másrészt kreativitást, művészi érzékenységet, lelki nyitottságot követelő szegmens. Sminkelés közben törekszem a tökéletes élmény megteremtésére is.

Számos területen tevékenykedem, legyen szó divatbemutatókról, kreatív fotózásokról, nappali/alkalmi sminkek készítéséről, look-book vagy portré fotózásokról. Szakmailag nyitott vagyok az új kihívásokra, projektekre.

Referenciámat megnézheted itt.

Rólam mondták

Máté Sánta

Heni a világon az egyik legrugalmasabb sminkes, öröm volt vele dolgozni és hihetetlenül profi sminkeket varázsolt a modellekre nagyon gyilkos tempóban! Kiváltság vele dolgozni és mind a modellek mind a magam nevében köszönöm a munkádat! Alig várom a következő fotózásunkat!

Csabai Mátyás

Szívvel, lélekkel, profin végzi a sminkelést. És nem másodlagos az sem, milyen kozmetikumokkal dolgozik...:)

Katalin Koller

Heni a profizmusával és kedvességével sikerült egy nagyon kellemes és emlékezetes pillanatot "varázsolni" .? Millió köszönet a gyönyörű sminkért, melyben tökéletesen megtaláltam és éreztem magam! Csak ajánlani tudom!

Nikoletta Pinke-Csoknyay

Nagyon kedves, munkájára és önmagára is nagyon igényes lány, akivel nagyon jó együtt dolgozni és a kezei között is jó lenni. Profi sminkes, professzionális minőségi kozmetikumokkal. Aki igényes, profi sminket szeretne, az hívja bátran, nem fog csalódni :-)

Saci Zsigó

Heni szuper profi! Mindenkinek csak ajanlani tudom!

Bures-Berek Márti

Imádom a munkáját! Gyönyörű sminket kaptam és végreeee nem fenyesedett ki a bőröm!!! Köszi Heni

Nagy-Fekete Bianka

Heni életem legszebb napjára készítette a sminkemet és fantasztikus volt a végeredmény. Nemcsak, hogy odafigyel arra, hogy professzionális alapanyagokkal dolgozzon a legjobb tudása szerint, de rugalmas, emellett barátságos, vidám, mosolygós, odafigyelő személyiségével az elejétől kezdve elkápráztatott. Minden menyasszonynak csak ajánlani tudom, ha a sminkkel kapcsolatban nem szeretne idegeskedni és biztos kezekben szeretné tudni magát. Köszönök mindent! :)

Fenyvesi Mariann

Heni egy csodálatos ember ( szép és kedves).Gyönyörű sminket készített nekem. Imádtam,10 *

Anasztazia Meszaros

Kislányommal közös fotózásra készített Heni egy fantasztikus sminket. Bár mindig így néznék ki. Nagyon kedves, pontos, profi sminkes. Csak ajánlani tudom.

Dorottya Birtalan

Heni eszméletlenül profi módon segítette a felkészülésemet a fotózásra, miközben jókat nevettünk és hasznos tippekkel látott el! :):)

Adatkezelési tájékoztató |
© Gercosz Henriett - 2019 |
E-mail: gercoszhenriettmua@gmail.com |
Grafika és szerkesztés: Petit Typo Bt.